MOJO CONCERTS

De Poema's Live!

Van Dik Hout & Acda en de Munnik presenteren DE POEMA'S LIVE

Op woensdag 10 december geven de Poema's een uniek concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De band die eigenlijk niet bestaat maakt een album 'The Best Of de Poema's' en geeft een concert in december van dit jaar en op 31 december gaan ze weer ieder zijns weegs.

De Poema's, dat zijn Van Dik Hout & Acda en de Munnik en samen. In
1999 maken ze een eerste single samen: 'Mijn Houten Hart'. De single is een groot succes en bereikt de 4e positie in de hitlijsten. De tweede single 'Zij Maakt Het Verschil' wordt in 2001 uitgebracht en wordt een nummer 1 hit. Beide groepen beleven enorm veel plezier aan hun uitstapjes met de Poema's. In november wordt het eerste en enige album van de Poema's uitgebracht. Aansluitend op deze release geven de Poema's dit jaar éénmalig een volledig concert in Amsterdam. De opbrengsten van de uit te brengen single komen volledig ten goede aan Memisa.

De successtories van Acda en de Munnik en Van Dik Hout zijn algemeen bekend. De cabaretiers vullen avond aan avond de zalen met hun cabaretprogramma of hun pop concerten. De doorbraak naar het grote (pop)publiek kwam met de single 'Niet Of Nooit Geweest' in 1998. Het laatste album 'Groeten Uit Maaiveld' is voor het eerst een album zonder een theaterprogramma. Voor het volgende jaar zijn Acda & de Munnik bezig met een nieuw programma, een rockcomedy. Van Dik Hout is sinds hun eerste single 'Stil In Mij' uit 1994 niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Martin Buitenhuis en de zijnen hebben een enorme live reputatie opgebouwd. Na dit jaar het prachtige album 'Vandaag Alleen Maar Winnaars' uitgebracht te hebben is VDH bezig met de voorbereidingen van hun 10 jarig jubileum, dat volgend jaar uitgebreid gevierd wordt met een tournee en verschillende releases.

Maandag 17 november komt het unieke album van de Poema's uit. Het éénmalige concert is op woensdag 10 december in de Heineken Music Hall. Mis het niet!

de Poema's + support act

Woensdag 10 december 2003
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: euro 32,50 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop start as zaterdag 4 oktober om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.