FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


FloraHolland op TuinbouwVakbeurs ZON

(27-11-2003)

Venlo- Van 10 tot en met 12 december vindt op ZON Fresh Park in Venlo de TuinbouwVakbeurs ZON plaats. Deze relatiebeurs wordt om het jaar georganiseerd. De beurs is voor toeleveranciers die actief zijn op het gebied van sierteelt, groenteteelt, fruitteelt, boomkwekerij of andere agrarisch gerichte teelten. Ook FloraHolland is met een eigen stand aanwezig.

Thema van de stand van FloraHolland is 'Wereldwijd, in de regio'. In de stand wordt FloraHolland vestiging ZON (Venlo) extra uitgelicht. De TuinbouwVakbeurs richt zich namelijk op het EU-regionale verzorgingsgebied waar FloraHolland vestiging ZON is gehuisvest.

De TuinbouwVakbeurs ZON is een relatiebeurs, waar FloraHolland haar (mogelijke) aanvoerders graag in een informele sfeer wil ontmoeten. De TuinbouwVakbeurs trekt naar verwachting 20.000 bezoekers. FloraHolland heeft standnummer 147.

De openingstijden van de TuinbouwVakbeurs zijn: Woensdag 10 december van 13.00 - 22.00 uur
Donderdag 11 december van 13.00 - 22.00 uur
Vrijdag 12 december van 13.00 - 22.00 uur

Over FloraHolland
Op FloraHolland worden sierteeltproducten verhandeld via veilingklokverkoop en via bemiddeling (contractverkoop). FloraHolland heeft een jaaromzet van 1,9 miljard euro. Marktleider FloraHolland heeft vijf vestigingen verspreid over het land. Deze liggen nabij sierteeltproductiegebieden, in Naaldwijk, Rijnsburg, Bleiswijk, Venlo en Eelde. In totaal werken er bijna 3000 medewerkers bij FloraHolland.