Gemeente Venlo


Publiek stadsdebat

Het doel van deze werkgroep is om een raadsdebat voor te bereiden over dit onderwerp. Om dat debat voor te bereiden houdt de werkgroep allereerst een drietal openbare hoorzittingen om goed voorbereid de publieke discussie aan te gaan. Thema's zijn achtereenvolgens zorg & gezin, integratie & inburgering en als derde beeldvorming & werkelijkheid. Hiervoor worden deskundigen en betrokkenen uitgenodigd die dieper in kunnen of willen gaan in de dagelijkse praktijk van integratie.

Op woensdag 10 december 2003 wordt in de Staay in Blerick een publiek stadsdebat gehouden; een publieksmoment, waar de werkgroep hetgeen tot dan toe is verzameld voorlegt aan de stad met de vraag: "wat vindt U daarvan?"

De derde openbare hoorzitting wordt gehouden op 19 november om 19.00 uur, met als thema beeldvorming & werkelijkheid. De onderwerpen die aan de orde komen zijn:


· Samenleven

· Criminaliteit

· Emancipatie

· Participatie

U bent welkom om deze zitting, uitsluitend als toehoorder, bij te wonen in de raadzaal van het stadhuis aan de Markt in Venlo. De komende weken houden wij u op de hoogte via internet, de gemeentelijke pagina in het E3 Journaal en via de kabelkrant van Omroep Venlo.