Provincie Overijssel

Jeugdzorg op agenda komende Provinciale Staten-vergadering

Op 10 december vergaderen Provinciale Staten van Overijssel over onder meer de jeugdzorg. Op de agenda staan beleidskader Jeugdzorg Overijssel 2004 - 2007, subsidieverordening Jeugdzorg Overijssel 2004, Verordening onderzoek doelmatigheid en doeltreffendheid provincie Overijssel 2004, onderzoeksprogramma 2004 en herziening Verordening op de commissie Beleidsevaluatie Overijssel evenals de startnotitie Sociale Actie.

De vergadering, die openbaar is, vindt plaats vanaf 18.00 uur in het Provinciehuis in Zwolle (Luttenbergstraat 2). In beperkte mate bestaat de gelegenheid tijdens de vergadering van Provinciale Staten het woord te voeren. Wie daarvan gebruik wil maken, wordt gevraagd vooraf een verzoek bij de voorzitter van de commissie of bij de voorzitter van Provinciale Staten in te dienen onder vermelding van het punt of de punten- waarover men het woord wenst. De voorkeur gaat uit naar tijdig ingediende verzoeken.

Voorafgaand aan de Staten-vergadering komen de statencommissies bijeen. Ook tijdens die bijeenkomsten bestaat de gelegenheid het woord te voeren, onder dezelfde voorwaarden.

Overzicht van de commissievergaderingen: De statencommissie Ruimte en groen, aanvang 09.30 uur. De voorlopige agenda vermeldt onder meer de Startnotitie wonen evenals de Startnotitie Rood voor Rood, Rood voor Groen en hergebruik vrijkomende agrarische bedrijfsbebouwing. De statencommissie Zorg en cultuur, aanvang 09.30 uur. De voorlopige agenda vermeldt onder meer de volgende onderwerpen: gebiedsgericht werken, 1^e lijnszorg, beleidsbrief, Subsidie Telefonische Hulpdienst Oost-Nederland evenals Pilot politiek Online.

De statencommissie Verkeer, water en milieu, aanvang 13.30 uur. Op de voorlopige agenda staat vermeldt een Workshop Provinciaal Verkeer- en Vervoerplan (PVVP).

De statencommissie Economie en bestuur, aanvang 13.30 uur. De voorlopige agenda vermeldt onder meer de volgende onderwerpen: eindrapportage 'ontwikkeling bedrijventerreinen' zoals verricht door de commissie Beleidsevaluatie, vaststellen protocol actieve informatieplicht evenals de Jongerenraad.

Voor agenda's en vergaderstukken wordt u verwezen naar het Stateninformatiesysteem. Meer informatie: nieuwsredactie@prv-overijssel.nl © 2003 Provincie Overijssel