Ingezonden persbericht


Uitnodiging lancering van de landelijke energieprijs tijdens het Novem Praktijkfestival 2003

Vanaf 10 december 2003 kent Nederland een nieuwe landelijke prijs voor energiebewust wonen en werken. De lancering van deze prijs krijgt een aandachttrekkende visuele omlijsting.

Graag nodig ik u hierbij uit, namens de Nederlandse Organisatie voor Energie en Milieu (Novem), voor de officiële lancering van deze prijs tijdens het Praktijkfestival 2003 door ir. J. van der Vlist, Directeur-generaal Milieu van het Ministerie van VROM, op:

10 december in het Evoluon in Eindhoven van 14.45-15.00 uur

Ter plaatse geven medewerkers van Novem nadere informatie over de prijs. Persfoto's van het evenement zullen op 10 december in digitale vorm beschikbaar zijn.

De prijs wordt in het kader van Kompas energiebewust wonen en werken uitgevoerd door Novem i.o.v. het ministerie van VROM. Deze prijs weerspiegelt de ontwikkeling waarop energiebewust wonen en werken is geïntegreerd in de ontwikkeling en uitvoering van beleid bij de doelgroepen van Kompas. Door goede samenwerking tussen deze doelgroepen kan substantieel meer energie worden bespaard. Doelgroepen zijn o.a. gemeenten, woningcorporaties, eigenaar-bewoners, projectontwikkelaars voor de woning- en utiliteitsbouw en huurders van kantoorgebouwen.

Graag horen wij of u aanwezig bent bij deze lancering. U kunt uw komst bevestigen met het bijgesloten faxformulier of via e-mail aan: michelle.knight@svdt.nl. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact met Novem opnemen (Sheila Mensink of Connie Eli, tel. 030-2147907).

Hartelijke groet,
namens Novem,

Michelle Knight
michelle.knight@svdt.nl