PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet introduceert de unieke dienst Spelend Leren

Amersfoort, 10 december 2003 Vandaag introduceert Planet Internet Spelend leren, een educatieve dienst voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Spelend Leren biedt kinderen de mogelijkheid om via internet op een motiverende, speelse manier kennis op te doen en zich te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld klok kijken, lezen, rekenen, of kennis over de wereld. Kinderen kunnen, eventueel samen met ouders, onbeperkt gebruik maken van een gevarieerd aanbod van leerzaam, interactief materiaal, dat steeds wordt ververst en aangevuld. De nieuwe dienst op www.planet.nl/spelendleren sluit aan op het leerniveau en ondersteunt de leerstof in het basisonderwijs. Planet Internet is de eerste provider in Nederland die online deze educatieve dienst aanbiedt.

Planet Internet werkt samen met de gerenommeerde educatieve uitgevers AW Bruna Uitgevers BV, Zwijsen en Karakter Uitgevers. Voor Planet Internet is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige breedbandcontent een belangrijk onderdeel van haar dienstverlening. Het aanbieden van educatieve content, naast de Planet Game Club en de Planet Music Club, onderstreept deze strategie.

Op dit moment is Spelend Leren alleen voor ADSL-abonnees van Planet Internet beschikbaar. In een later stadium kunnen alle breedbandgebruikers van het aanbod gebruikmaken. Tot 1 februari 2004 wordt de nieuwe dienst voor de introductieprijs van EUR 5,95 per maand aangeboden, daarna is het maandbedrag EUR 7,95. Vanwege de ongelimiteerde toegang tot alle titels, is dit aanzienlijk voordeliger dan cd-rom s in de winkel.

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Voor de zesde keer op rij won Planet Internet verschillende PC Consument Awards, dit jaar voor Beste Breedband, Hoogste Snelheid en Beste Service. Tevens is de provider, evenals in de afgelopen twee jaar, door Reader s Digest bekroond als Most Trusted Brand in de Nederlandse internetmarkt. Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.