TNO


TNO

Nieuws

Nieuws

Award voor TNO-medewerker

09-12-2003 - Op 2 december heeft TNO-medewerker ir. Menso Molag van het Nederlands Genootschap voor Risicomanagement en de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid een award gekregen voor de belangrijke rol die hij gedurende zijn gehele loopbaan heeft gespeeld op het vlak van risicoanalyse in Nederland en ook binnen Europa.

In een feestelijk bijeenkomst in de aula van de TU Delft werd deze bijzondere prijs, naast een aantal jaarlijkse prijzen, uitgereikt door de voorzitter van het Genootschap voor Risicomanagement.

Het juryrapport vermeldt onder andere Molags belangrijke rol in de totstandkoming van de risicoanalyse-methodiek in Nederland, zijn grote bijdrage in de modellering van effecten, het introduceren van risicomanagement in de tunnelveiligheid en zijn erkende positie op dat gebied, en tenslotte de telkens weer verbeterde of vernieuwende aanpak van Molag bij het ontwikkelen van risicoanalyses voor de (transport)infrastructuur in onze steeds complexer wordende omgeving.

Ir. Menso Molag werkt al bijna twintig jaar bij TNO. Hij houdt zich bezig met veiligheidsstudies en risicoanalyses in opdracht van onder andere overheden (ministeries en gemeenten), beheerders van spoor en metro, en projectorganisaties (HSL, Betuwelijn).

Nieuwsredactie, TNO

Contactpersoon

Ir. Menso Molag

TNO-MEP

T 055 549 38 24

Menso.Molag@mep.tno.nl