Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwe Hobby Klus op www.bison.nl

Bison zet doe-het-zelvers voor t blok

Wie regelmatig kookt, weet hoe vol het aanrecht kan staan. Zeker als je -ook in figuurlijke zin- alles uit de kast trekt. Ergens, tussen de potten en pannen, moet je nog een plank kwijt om het vlees te snijden en& Nog een voor de groenten.

Een hakblok is dé uitkomst. We zien zo n meubel vaak bij vrienden. Maar ooit in u opgekomen om er zelf een te maken? Bison zet u niet langer -of juist wel- voor het blok: het Bison Hakblok. Meer solide en mooier dan elders. Maar nogmaals: wel zélf maken.

Vurenhout

Voor het Bison Hakblok gebruikt u als basismateriaal vurenhout. Maar u kunt ook kiezen voor het duurdere eiken- of beukenhout. Zagen, lijmen, schuren: de echte doe-het-zelver kan met deze Hobby Klus van Bison weer lekker aan de slag. Met als resultaat: een mooi en handig hakblok. Koken wordt een feest!

Interactieve vraagbaak

Kijk voor deze klus op de internetsite van Bison (www.bison.nl, doe-het-zelf, rubriek Infotainment, Hobby Klus). Daar vindt u de complete werkbeschrijving. Bison presenteert om de drie maanden op zijn internetsite een nieuwe klus voor de doe-het-zelver. De site is ook een interactieve vraagbaak waar u terecht kunt met al uw lijm- en kitvragen.

Succes met het maken van dit bisondere , originele Bison Hakblok!