Ingezonden persbericht


IIYAMA voegt LCD-TV toe aan ASSORTIMENT

Platte LCD televisie met haarscherpe weergave

Amsterdam, 10 december 2003 - Beeldschermenproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, introduceert de C510T: een 20,1 inch LCD-TV.

De ProLite C510T is een 20,1 inch zilveren LCD-TV met een snelle reactietijd van 16ms, zodat video- en televisiebeelden vloeiend worden afgespeeld. Tevens beschikt de LCD-TV over S-video, wat aansluiting van bijvoorbeeld een videocamera eenvoudig maakt. Het geluid wordt voortgebracht door twee speakers van elk 5 Watt.

De ProLite C510T heeft een helderheid van 250 cd/m², een horizontale inkijkhoek van 160 graden en een contrast van 500:1. Zoals elke LCD monitor van iiyama is ook deze LCD-TV VESA mountable, wat betekent dat deze aan de wand bevestigd kan worden middels een apart te verkrijgen monitor-arm. De C510T ligt in de winkel voor EUR1.049 (inclusief BTW).

"De vraag naar LCD-TV's groeit momenteel ontzettend. iiyama levert LCD-TV's met een hoge resolutie die zowel voor pc- als televisiegebruik geschikt zijn, maar ook exemplaren zoals de C510T die puur gericht zijn op een magnifieke weergave van TV beelden. Wij verwachten dat deze C510T door zijn strakke vormgeving en platte behuizing een blikvanger is in iedere woonkamer," aldus Jeffry Pettinga, general manager bij iiyama Benelux.

Over iiyama
iiyama is producent van een uitgebreid assortiment CRT en LCD monitoren en bedient daarbij zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het hoofdkantoor van iiyama, van origine een Japans bedrijf, is gevestigd in Nagano City. Opgericht als familiebedrijf in 1973, heeft iiyama zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale onderneming met kantoren over de hele wereld. Het kantoor van iiyama Benelux is gevestigd in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de distributie en marketing in de Benelux, Scandinavië, het Midden Oosten en Zuid Afrika. iiyama verkoopt haar producten via een netwerk van ervaren distributeurs en retailers.

Voor meer informatie, testproducten en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Karin Schop
Tel: 020 530 4347

Of u kunt een bezoek brengen aan de website van iiyama: www.iiyama.nl/pers