Politie Zuid-Holland-Zuid

10/12 Ochtend Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

10-12-2003 - Persberichten District I

HENNEP
DORDRECHT Een 47-jarige man uit Dordrecht heeft zich gemeld bij de politie. Dat deed hij op dinsdagmiddag 9 december 2003. Een dag hiervoor ontmantelde de politie in een flat aan de Pluvierstraat in Dordrecht een hennepkwekerij met 240 planten. Agenten gingen naar de woning na klachten uit de buurt in verband met geluid en stank. De verdachte vertelde aan de politie dat hij de kwekerij had opgezet.

ALCOHOL
HENDRIK-IDO-AMBACHT Een 44-jarige autobestuurder uit Schiedam heeft een rijverbod van twee uur gehad. Agenten hielden hem op woensdag 10 december 2003 rond 00.25 uur aan op een parkeerplaats langs de rijksweg A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. De verdachte had een te hoog alcoholpromillage.

LEKKAGE
ZWIJNDRECHT Bij een bedrijf aan de Noordweg in Zwijndrecht is een lekkage geweest. De lekkage ontstond op dinsdagmiddag 9 december 2003 in een van de zogenaamde procesreactoren. Er was een pakking voor driekwart gescheurd waardoor er een bindingsmiddel lekte. Dat kon verder geen kwaad. Na ongeveer vier uur was de lekkage verholpen door de brandweer en personeel van het bedrijf zelf.