Binnensticht 09.50 uur

Utrecht 10-12-2003 - Persberichten district Binnensticht

Kerstman is niet meer

DEN DOLDER Op dinsdag 7 december ontdekte een vrouw dat de kerstman in haar tuin was vernield.

Een bewoonster (leeftijd onbekend) van een woning aan de Paduaweg had in haar tuin een kerstman van ongeveer 2,5 meter staan. De beste man was een zeer luchtig type en dankte zijn volle bestaan aan een luchtcompressor. In de avonduren zag de vrouw dat de kerstman was vernield. Hij bleek in stukken te zijn gesneden.

Getuigen van deze vernieling kunnen zich melden bij de politie van district Binnensticht op telefoonnummer 0900-8844.

Slingerend

DRIEBERGEN-RIJSENBURG In de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 december werd een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Rond 03.15 uur zagen politiemensen een automobilist slingerend over de Hoofdstraat rijden. Zij controleerden de 24-jarige bestuurder uit Zeist. Hij bleek beduidend teveel te hebben gedronken en werd aangehouden.

Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 715 ug/l, terwijl wettelijk maximaal 220 ug/l is toegestaan. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. Tevens moest hij zijn rijbewijs inleveren, maar omdat hij die niet bij zich had, werd zijn auto bij het politiebureau veilig gesteld. Nadat de man zijn rijbewijs bij het politiebureau heeft ingeleverd, kan hij (met een andere bestuurder) zijn auto meenemen.

Koffieleut

BILTHOVEN Op dinsdag 9 december trof de politie een hoeveelheid koffie aan.

Rond 22.30 uur kreeg de politie de melding dat jongeren bij De Kwinkelier voor overlast zorgde. Ter plaatse troffen de politiemensen geen jongeren meer aan, maar wel een fiets met enkele tassen aan het stuur. In de tassen bevonden zich meer dan dertig pakken koffie en wat flessen drank. De fiets en goederen zijn veiliggesteld in het politiebureau. De politie stelt een onderzoek naar de herkomst van de goederen in.