Beers Bedrijfsauto


Leolux kiest voor Scania

10/12/2003

Drs. J. van Beek (R), directeur van Leolux, neemt de sleutel van de Scania volumecombi in ontvangst uit handen van dhr A. Drehmanns van Beers Bedrijfsauto b.v. (klik voor grotere foto) Leolux, de bekende producent van design-meubelen uit Venlo, heeft onlangs een Scania 380 pk Topline bakwagen/combi in gebruik genomen ter uitbreiding van het eigen wagenpark. Daarnaast is nog eens een Scania P94 Distritruck voor het Limburgse bedrijf in opbouw. Terwijl de Topline hoofdzakelijk zal worden ingezet op de buitenlandse route naar Duitsland en Oost-Europa, zal de Distritruck voornamelijk op de binnenlandse routes zijn weg vinden naar de eigen Design-Centers en andere gerenommeerde meubelwinkels. De vrachtauto is afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto te Venlo, waar het voertuig ook in een volledig Reparatie- en Onderhoudscontract is opgenomen.

Al zo'n 55 jaar is Leolux binnen en buiten de meubelbranche een begrip. De meubelen onderscheiden zich door kwaliteit en design en zijn naast de eigen Design-Centers in Utrecht, Eindhoven, Duitsland en België alleen te vinden bij de meer exclusieve meubelzaken in binnen- en buitenland. Het eigenzinnige ontwerp en de toepassing van duurzame materialen leverden Leolux al een groot aantal Nederlandse en buitenlandse designonderscheidingen op.

Het voortdurende streven naar topkwaliteit is er mede de aanleiding voor geweest dat Leolux voor Scania heeft gekozen. Naast het onberispelijke visitekaartje heeft ook het One Stop Service concept van dealer Beers Bedrijfsauto en de lage operationele kosten een belangrijke rol gespeeld.

© Copyright Scania 2003 All rights reserved.