10/12 Den Bosch

's-Hertogenbosch 10-12-2003

AUTOINBREKER OP HETERDAAD AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is op de Carolushof in s-Hertogenbosch een 26-jarige man uit deze plaats aangehouden. Getuigen zagen dat de man een auto aan het openbreken was en waarschuwden de politie. De Bosschenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

MISLUKTE BEROVING, s-Hertogenbosch

Dinsdagavond rond 19.45u is op de Ophoviuslaan in s-Hertogenbosch een 72-jarige vrouw uit deze plaats bedreigd. De vrouw fietste in de richting van de Pieter Breughelstraat toen zij door vier personen op een fiets werd omsingeld. Zij bedreigden de vrouw met (mogelijk) een vuurwapen om haar waardevolle bezittingen af te geven. De vrouw verklaarde hierop niets van waarde bij zich te hebben en gaf haar tas. De personen gingen er vervolgens, zonder haar tas aan te nemen, vandoor.

RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is op De Bokkelaren in s-Hertogenbosch een 41-jarige man uit Rucphen aangehouden voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


--- ---

Later deze nacht werd op de Schapenmarkt een 20-jarige automobilist uit Hedel aangehouden voor hetzelfde feit. De man kreeg een rijverbod en een boete van 190 euro.

BEDRIJFSINBRAAK, s-Hertoegnbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een pand aan De Beverspijken in s-Hertogenbosch. Men verschafte zich toegang tot het pand door middel van het verbreken van een rolluik. Uit het bedrijf werd een hoeveelheid gereedschap weggenomen.