Politie Drenthe

woensdagmiddag 10-12-03

Assen 10-12-2003 - Nieuws van Politie Drenthe

Aanrijding

GIETEN Vanmorgen vond een aanrijding plaats tussen twee personenautos op de kruising van de Spiekersteeg met de Asserstraat. Een 57-jarige inwoner van Grolloo verleende rijdende op de Spiekersteeg, geen voorrang aan een van links over de Asserstraat naderende 52-jarige inwoner van Gieten die over een voorrangsweg reed. De auto van de Gietenaar raakte zwaar beschadigd. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Winkeldiefstallen

RODEN Bij een supermarkt aan de Albertslaan werd vanmorgen een 50-jarige man uit Roden betrapt tijdens het plegen van een winkeldiefstal. De man verliet de winkel zonder de door hem meegenomen ribkarbonades en vaatwasserblokjes met een totale waarde van 17,02 af te rekenen. Er werd proces-verbaal opgemaakt.

HOOGEVEEN Een 14-jarige jongeman uit Hollandscheveld werd vanmiddag aangehouden terzake winkeldiefstal. Bij een sportzaak aan de Hoofdstraat stopte hij een sweater ter waarde van 49,95 in zijn rugzak en wandelde de zaak uit. Doordat het alarm van de detectiepoort afging liep hij tegen de lamp. Er is een HALT-proces-verbaal opgemaakt.