Politie Zuid-Holland-Zuid

10/12 Middag Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

10-12-2003 - Persberichten District I

DIEFSTAL BESTELAUTO
DORDRECHT- In de nacht van dinsdag 9 december op woensdag 10 december 2003 is vanaf de Eikenlaan een zilverkleurige Volkswagen Transporter kenteken 77-BG-LJ gestolen. De auto is voorzien van een zwarte dakrailing, een dakspoiler en lichtmetalen velgen.

DIEFSTAL PERSONENAUTO
DORDRECHT- In de nacht van dinsdag 9 december op woensdag 10 december 2003 is vanaf de Colijnstraat een grijze Opel Vectra kenteken ZS-47-SN gestolen.

SCHOENEN TE KRAP; RUILEN?
DORDRECHT- Een 19 jarige vrouw uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op woensdagmiddag, 10 december 2003, omstreeks 12.05 uur in een winkel aan de Dubbeldamseweg Zuid. Bleek dat de vrouw met een paar nieuwe schoenen aan haar voeten de winkel uitliep. Daarbij ging het alarm af waarop de vrouw werd aangesproken. Zij verklaarde dat zij eerder deze week bij een andere winkel nieuwe schoenen had gekocht. Deze waren echter te krap. Toen zij vandaag in de andere winkel kwam zag zij dezelfde schoenen maar wel een maat groter in het rek hangen. De vrouw ruilde de schoenen om en liep de winkel uit. De vrouw verklaarde verder dat in de zaak waar ze de te krappe schoenen had gekocht geen maat groter in voorraad was. Op deze manier wilde ze alsnog ruilen. Omdat de vrouw de schoenen alsnog kocht kwam zij er met een ernstige waarschuwing vanaf. Tijdens het afrekenen bleek dat de schoenen 5 euro duurder waren dan het eerste paar.