Jesper O. Mller verlaat Agfa-Gevaert op 1 januari 2004
(10/12/03 16:12 CET)

Agfa-Gevaert kondigt aan dat Jesper O. Möller, lid van het Directiecomité en verantwoordelijk voor Consumer Imaging, beslist heeft om persoonlijke redenen de Groep te verlaten op 1 januari 2004. Na een verblijf van meer dan 30 jaar in het buitenland, keert hij terug naar Denemarken om er zijn familie te vervoegen.

Agfa dankt Jesper O. Möller voor de toewijding en loyaliteit die hij in zijn jaren bij Agfa betoonde en wenst hem alle geluk in deze nieuwe fase in zijn leven.

De operationele verantwoordelijkheid voor Consumer Imaging blijft bij Eddie Rottie die deze functie in april opnam. Hij zal hierbij rapporteren aan Ludo Verhoeven, Chief Executive Officer.

Einde van het bericht

Over Agfa

De Agfa-Gevaert Groep is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in beeldvorming. Agfa ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale systemen, in hoofdzaak bestemd voor de grafische industrie, de gezondheidszorg, non-destructive testing, micrografie en cinefilm, en consumer imaging.

Agfa heeft zijn hoofdkwartier in Mortsel / België. De onderneming is actief in 40 landen en heeft 120 agenten doorheen de wereld. Samen hebben zij in 2002 een omzet van 4,683 miljard euro tot stand gebracht.

Meer informatie over Agfa en zijn producten vindt u op: www.agfa.com

Contactpersoon:

Johan Jacobs

Corporate Press Relations Manager

tel.: +32 (0)3 444 80 15

fax: +32 (0)3 444 74 85

e-mail: johan.jacobs@agfa.com

Bron : Agfa