Ingezonden persbericht



Press Release HIGHLEY-TIPPETTS CommunicationsNL

10 December 2003

Krachtig team voor High-tech en Industrial PR

Eindhoven, 10 december 2003 - Alan Highley en Adrian Tippetts, twee PR professionals met bewezen ervaring, zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor het leveren van marktgericht maatwerk voor press relations. Opererend vanuit Eindhoven, biedt Highley-Tippetts Communications marktgerichte media oplossingen binnen de industrie wereld. Vooral organisaties gericht op High-tech en Industrial vraagstukken binnen de Benelux en Duitsland, zullen profijt hebben met het inzetten van dit flexibele PR team.

Gezamelijk met meer dan 40 jaar bewezen PR ervaring, biedt Highley-Tippetts Communications PR oplossingen binnen verschillende branches waaronder de verpakkingsindustrie, medical diagnositics, digital broadcasting, telecommunicatie en multimedia.

Naast de moedertaal engels, kunnen zowel Highley als Tippetts worden ingezet voor strategische consultancy en implementatie binnen de Nederlandse en Duitse markt.

Gedurende de afgelopen jaren heeft het tweetal vele sucessvolle nationale en internationale campagnes opgezet in hun eigen vakgebied. Door hun krachten te bundelen, ontstaat er een sterk PR team dat elkaar aanvult met marktbewezen en kost-efficiënte oplossingen.

Naast de expertise op het gebied van press relations, biedt Highley-Tippetts Communications ook een breed scala aan effectieve communicatie uitingen zoals het schrijven van marktgerichte nieuwsbrieven, brochures en direct mail, het adviseren en schrijven van presentaties en speeches, het organiseren van seminars en het opzetten van effectieve interne communicatie programma's.