CAUDRON GROEP

Opening van het eerste afbouwcentrum voor de utiliteitsbouw

11 december 2003 Opening van het eerste afbouwcentrum voor de utiliteitsbouw in Nederland door de Caudron groep uit Den Haag.

Den Haag, 9 december 2003 - 400 m2 showroom permanent ingericht met verschillende kantoorindelingen. Voor het eerst kan een opdrachtgever of architect ideeën opdoen of materiaal keuzes maken en vooraf een indruk kunnen krijgen hoe het '(ver)nieuw(d)e' kantoorpand er van binnen uit komt te zien.

Getoond worden diverse variaties van de (glazen) systeemwand Caudron, alsmede diverse plafondafwerkingen (o.a. een spectaculair verlicht spanplafond), speciaal timmerwerk (o.a. een Caudron systeembalie). Het geheel wordt compleet gemaakt met bijzondere verlichtingsarmaturen (Zumtobel) en projecttapijten.

Vooruitlopend op de introductie van de nieuwe tabakswet (1 januari 2004), wordt tevens een nieuw soort rookfilter in een rookruimte gedemonstreerd. Omdat iedere werkgever verplicht wordt zijn werknemers een rookvrije werkplek te garanderen, brengt de Caudron groep, als tegenhanger van het reeds bekende 'bushokje' een waar slecht 2 à 3 mensen tegelijk kunnen roken, een 'stand-alone' afzuigunit op de markt.

De opening van de nieuwe vestiging vindt plaats tussen 15.00 - 18.00 uur aan de Van der Kunstraat 122 in Den Haag en is toegankelijk voor genodigden uit het vakgebied. Voor informatie en aanmelding kan men bellen naar 070 3300325 of een e-mail sturen naar info@caudron.nl. Om 16.00 uur wordt de opening verricht door Hare Majesteit Koningin Beatrix (look-alike), onder begeleiding van een officiële politie escorte.