NV NOM, Investerings- ontwikkelingsmaatschappij voor Noord- Nederland


11 december 2003 TxU Symposium

Op donderdag 11 december 2003 organiseert TxU Noord-Nederland in de Martinikerk te Groningen een TxU Symposium met het thema 'de sprong wagen met tegenwind'. Tussen 14.30 uur en 15.00 is het ontvangst en om 18.30 uur wordt er afgesloten met een borrel.
Symposium
De industrie heeft de wind nog even niet mee. Veel bedrijven stellen zich behoudend op in afwachting van betere tijden. Maar er zijn er ook die het anders doen. Wie nu actie onderneemt op basis van een goede strategie heeft straks als de wind draait een ruime voorsprong. Bedrijven die recent die sprong gemaakt hebben zullen hiervan op het aanstaande TxU Symposium berichten. Het symposium zal vooral een gedachtenwisseling worden tussen ondernemers over drijfveren, ervaringen en reeds behaalde resultaten.

Programma

Technochain: my perfect match, door Bart Zuiderveen, directeur Mico-key Noordhorn

e-Procurement: geen fictie maar realiteit, door René Immink, financieel directeur Corlido, Schoonebeek

Uitreiking van de Kunst x Industrie prijs, door Albert van der Weide, directeur Academie Minerva

Let's make things together, door Willem van der Gang, directeur Hiatus, Dokkum

Improfessioneel ondernemen, door Roel Pot en Peter Douw, Siemens Nederland, Den Haag

Zie voor het volledige progamma het bijgevoegde document.

Kunst x Industrie prijs Noord-Nederland
In de pauze vindt de prijsuitreiking plaats van de Kunst x Industrie prijs. 23 ondernemende toeleveringsbedrijven en 23 studenten van Academie Minerva hebben onder auspiciën van de NOM/TxU Noord-Nederland de Kunst x Industrie prijs Noord-Nederland afgerond. Verrassende ontmoetingen, die inspireerden tot een geheel andere kijk op bedrijven en een serie unieke kunstwerken.
De tentoonstelling Kunst x Industrie prijs Noord-Nederland wordt gehouden van 24 november tot 4 december in de Centrale Hal van de Academie Minerva aan het Zuiderdiep.

Aanmelden voor het Symposium
Er zijn dus meerdere redenen om de sprong met tegenwind te wagen. U kunt zich voor het symposium opgeven door een e-mail te sturen naar info@txu.nl of een fax naar 050 - 521 45 30. Deelname is gratis.

(dit project wordt medegefinancierd door de Europese Gemeenschap voor Regionale Ontwikkelingen en en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, EZ/Kompas)