FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


InfoPlaza en IntroGroenpresentatie in PlantPlaza

(4-12-2003)

FloraHolland vestiging Naaldwijk presenteert assortiment groen

Naaldwijk- De jaarlijkse InfoPlaza op FloraHolland vestiging Naaldwijk vindt dit jaar plaats op 11 december. Op deze dag begint tevens de IntroGroenpresentatie, die vier weken doorloopt. De presentatie toont tot en met 8 januari het assortiment groene planten in 2004.

De InfoPlaza is voor kopers het moment om kennis te maken met nieuwe aanvoerders en producten van FloraHolland. Ook zijn medewerkers van het Bemiddelingsbureau en Klokverkoop Planten aanwezig in PlantPlaza op FloraHolland vestiging Naaldwijk. Van 11.00 tot 16.00 uur presenteren ruim dertig kwekers hun bedrijf en product. De kwekers die zich hebben aangemeld, bieden een breed assortiment. Van bloeiende producten, groen producten tot boomkwekerijproducten.

Tegelijkertijd gaat op 11 december in PlantPlaza de IntroGroenpresentatie van start. Deze presentatie van het assortiment groene planten in 2004 is gedurende vier weken te bezoeken. De presentatie lift mee op de landelijke actie 'kerstboom eruit, kamerplant erin' van het Bloemenbureau Holland. Kopers van groene planten kunnen zich op deze beurs oriënteren op het aanbod voor het komende jaar. Tevens is er de mogelijkheid om direct orders te plaatsen.