Gemeente Langedijk


Vrijwilligersavond volledig uitverkocht
08 december 2003

De feestelijke vrijwilligersavond die donderdag 11 december in het gemeentehuis wordt gehouden is volledig uitverkocht. Meer dan driehonderd personen hebben zich aangemeld. Niet eerder kwamen zoveel mensen af op dit jaarlijkse evenement. De uitverkochte status betekent dat het geen zin heeft dat mensen die zich niet via de vereniging hebben aangemeld naar het gemeentehuis komen. De vrijwilligersavond en de daarbij behorende uitreiking van vrijwilligersprijzen is een initiatief van het gemeentebestuur en Rabobank Langedijk.

De avond begint om 19.45 uur in de raadszaal. Er is een vrijwilligersprijs en een aanmoedigingsprijs voor een jeugdige vrijwilliger. De prijzen zijn bestemd voor een persoon of organisatie die zich langdurig en zonder geldelijke vergoeding verdienstelijk heeft gemaakt voor de plaatselijke gemeenschap.

Aan alle Langedijker verenigingen en instellingen is gevraagd kandidaten voor de prijs te nomineren. Dat resulteerde in meer dan vijftig nominaties. Een jury bepaalt wie de gelukkige wordt.

De avond wordt opgeluisterd met professionele dans en zang, met onder andere een sprankelende ode aan ABBA.