Gemeente Utrecht


PERSUITNODIGING

GEMEENTERAADSVERGADERING OVER MASTERPLAN STATIONSGEBIED

De gemeenteraad van Utrecht debatteert aanstaande donderdag 11 december 2003 vanaf 14.00 uur over het Masterplan voor het Stationsgebied. Voor het openbare debat bestaat veel belangstelling. Daarom hebben wij een aantal extra voorzieningen geregeld, zodat iedereen de raadsvergadering kan volgen. Wij verzoeken u kennis te nemen van de regels die tijdens de raadsvergadering gelden (zie hieronder), zodat de vergadering ongestoord plaats kan vinden en u uw werk kunt doen.

Wij rekenen op uw medewerking.

Ad Smits,
Griffier

Meer informatie via:

* Gemeente Utrecht, Griffier, A. Smits: 030- 286 1616
* Gemeente Utrecht, Communicatie Projectorganisatie Stationsgebied, K. Smulders: 030-286 9610


---

REGELS AANWEZIGHEID PERS BIJ RAADSDEBAT MASTERPLAN STATIONSGEBIED
* De Utrechtse raadszaal heeft een beperkte capaciteit, die vrijwel geheel nodig is om alle direct betrokkenen onder te brengen. Voor geĂŻnteresseerden is het debat via TV-schermen ook te volgen in een van de zalen van het stadhuis.
* Zoals bij alle Utrechtse raadsvergaderingen het geval is, wordt het debat ook uitgezonden op het lokale kanaal van RTV Utrecht.
* De capaciteit in de raadszaal is ook voor journalisten beperkt. Daarom is de raadsvergadering voor journalisten in de perskamer van het stadhuis op televisies te volgen. In de perskamer zijn tevens enige analoge internet-aansluitingen geregeld.
* Journalisten dienen zich bij binnenkomst van het stadhuis te melden en met hun perskaart te legitimeren.
* Cameraploegen dienen vooraf (uiterlijk woensdag) hun komst te melden (K. Smulders: 030-2869610 / k.smulders@utrecht.nl). Er mogen alleen opnames gemaakt worden vanuit het afgescheiden deel van de raadszaal, dat bedoeld is voor pers en publiek. Voor een ongestoord verloop van de vergadering wordt het niet toegestaan dat journalisten aanwezig zijn in het deel van de raadszaal, dat alleen toegankelijk is voor raadsleden.

Met vriendelijke groet,

Marlies Trooster
secretaresse
Griffie Gemeenteraad Utrecht
kamer 1.07
tel: 030-2861069
fax: 030-2861518
m.trooster@utrecht.nl