Politie Zuid-Holland-Zuid

11/12 Ochtend Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

11-12-2003 - Persberichten District I

WINKELDIEFSTAL
DORDRECHT Een 38-jarige man uit Alblasserdam heeft geprobeerd parfum te stelen. Dat deed hij op woensdagmiddag 10 december 2003 bij een warenhuis aan de Voorstraat in Dordrecht. Hij zette de parfum op een stelling en liep tussen de alarmpoortjes door. Een beveiligingsmedewerker hield de verdachte aan.

GEEN NAAM
DORDRECHT Agenten hebben drie jongeren meegenomen naar het bureau. Agenten zagen dat de drie op woensdagmiddag 10 december 2003 door het rode verkeerslicht liepen bij de Kapteynweg in Dordrecht. Een van de drie trachtte zich te onttrekken aan de politie. De agenten hielden hem aan maar hij gaf zijn naam niet. Dat deden de andere twee vervolgens ook niet. De drie waren twee jongens van 19 en 18 jaar en een meisje van 16 jaar.

AANHOUDING NA RUZIE
ZWIJNDRECHT De politie heeft na een ruzie een 30-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden. De verdachte kreeg op woensdagavond 10 december 2003 eerst onenigheid met een 14-jarige jongen uit Zwijndrecht. De moeder van deze werd hier zo boos over dat zij een handgemeen kreeg met de 30-jarige. Deze sloeg de vrouw. Dat gebeurde op het Vinkplein in Zwijndrecht. Agenten gingen naar de woning van de verdachte en hielden hem aan.

VAN ALLES MIS
ZWIJNDRECHT Een 44-jarige automobilist uit Rotterdam is Ingesloten in een politiecel. Dat kwam omdat er van alles mis was. Agenten controleerden hem op donderdagmorgen 11 december 2003 rond 01.00 uur nadat ze hem zagen op de Houtverkopersstraat uit Zwijndrecht. De auto had geen goede verlichting waarop het stopteken volgde van de politie. Het voertuig was niet verzekerd en reed met een verlopen APK. De 44-jarige had geen geldig rijbewijs bij zich. Verder functioneerde de ruitensproeiers niet goed van de wagen. Ook stond de 44-jarige gesignaleerd voor een ander politiekorps en mocht hij daarom direct blijven bij de politie.