Politie Zuid-Holland-Zuid

11/12 Ochtend Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

11-12-2003 - Persberichten District II

ALCOHOL
GORINCHEM Op de Zuiderlingedijk in Gorinchem hebben agenten een 68-jarige automobilist uit Oosterhout gecontroleerd. De man reed daar op donderdag 11 december 2003 omstreeks 02.20 uur. Hij had een te hoog alcoholpromillage. Hiervoor vorderde de politie zijn rijbewijs in. HOOGBLOKLAND Een 65-jarige autobestuurder uit Meerkerk heeft een rijverbod van een uur gehad. Agenten hielden hem op donderdag 11 december 2003 rond 02.00 uur aan. Dat gebeurde op de rijksweg A27 bij Hoogblokland. De verdachte had teveel alcohol op.

ONGEVAL
GORINCHEM Op de rijksweg A27 bij Gorinchem zijn vier autos tegen elkaar gebotst. Het ging om twee vrachtwagens en twee personenautos. Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag 10 december 2003. Twee betrokkenen hadden verwondingen waaronder letsel aan het hoofd. Door het ongeval ontstond een file.

AUTO
GORINCHEM Vanaf de Kleine Haarsekade in Gorinchem is een auto gestolen. Dat gebeurde op woensdagavond 10 december 2003. Het gaat om een groene BMW 518I met het kenteken ZR-27-HN.

TANDPASTA
HARDINXVELD-GIESSENDAM Waarschijnlijk drie verdachten hebben ongeveer zestig tubes tandpasta gestolen. De drie liepen na de diefstal weg in de richting van het station. De diefstal gebeurde op woensdagmiddag 10 december 2003 bij een drogisterij aan de Den Bogerd in Hardinxveld-Giessendam.

TWEE GEWONDEN
SLIEDRECHT Twee mensen zijn gewond geraakt bij een aanrijding. Op woensdagavond 10 december 2003 reed een 17-jarige jongen uit Sliedrecht op zijn bromscooter over de Tiendweg in Sliedrecht. In dezelfde richting liep een 24-jarige man uit Sliedrecht. Ondanks dat hij iets opschoof naar rechts raakte de passerende scooter hem van achteren. De 24-jarige raakte gewond aan zijn hoofd en de 17-jarige jongen aan zijn pols.

AUTO IN BRAND
SLIEDRECHT Een auto is helemaal uitgebrand. De 44-jarige bestuurder uit Dalem reed op woensdagavond 10 december 2003 over de rijksweg A15 bij Sliedrecht. Plotseling hield de auto in en ging de motor onregelmatig draaien. De automobilist parkeerde zijn auto vlug en haalde wat spullen eruit. Hierna ging het voertuig in vlammen op.