HOLTROP RAVESLOOT EN PARTNERS

Kropholler treedt toe tot Holtrop Ravesloot en Partners

Kropholler treedt toe tot de executive search maatschap van Holtrop Ravesloot en Partners te Amstelveen

Amstelveen, 11 december 2003 - Per 1 december 2003 is de heer drs. R.W.M. Kropholler (48) als partner toegetreden tot de executive
search maatschap Holtrop Ravesloot en Partners te Amstelveen.

Mattijs Kropholler zal zich gaan richten op de algemene praktijk van senior executive functies in Nederland en zal zijn internationale kennis en ervaring inzetten voor het wereldwijde partnernetwerk van de organisatie, IIC Partners. Kropholler, tot voor kort werkzaam als Senior Vice President Human Resources en lid van het Management Committee bij Getronics NV, heeft verschillende eindverantwoordelijke/senior/human resources functies vervuld bij onder andere Origin, AT&T en Philips. Naast HR-functies heeft hij ook algemene managementfuncties vervuld in de automatisering en de adviesbranche.

Holtrop Ravesloot en Partners is sinds 1960 een zelfstandig adviesbureau met 25 medewerkers, waaronder 11 consultants. De onderneming richt zich op de top van het (Nederlandse) bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid. Het internationale netwerk IIC Partners behoort qua omzet tot de top tien van de op het hoogste segment gerichte executive search bureaus in de wereld.