Politie Zuid-Holland-Zuid

11/12 Middag Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

11-12-2003 - Persberichten District I

ONGEVAL
DORDRECHT Een 15-jarige fietsster uit Dordrecht is gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde op donderdagmorgen 11 december 2003 bij de kruising van de Haaswijkweg West met de Noordhoevelaan in Dordrecht. Een 28-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch vertelde dat hij de Noordhoevelaan opreed nadat het verkeerslicht op groen sprong. Plotseling kwam de fietsster van links. De 15-jarige had na de klap schaafwonden en vermoedelijk een hersenschudding.

AUTO
DORDRECHT Een zwarte Volkswagen Golf is gestolen. De auto met het kenteken 26-NB-ZN stond op het H. Roland Holst-erf in Dordrecht. De bestuurster ontdekte de diefstal op donderdagmorgen 11 december 2003.

LASTIGVALLEN
DORDRECHT Agenten hebben drie meisjes aangehouden nadat deze een vrouw lastigvielen in de trein. Het 28-jarige slachtoffer uit Breda maakte op donderdagmiddag 11 december 2003 een opmerking naar de drie. De verdachten zaten in een tas van iemand die even van zijn plaats was. Hierop sloegen en duwden de drie de 28-jarige. Op het Dordtse station volgden hun aanhoudingen. De verdachten zijn 17 (2x) en 18 jaar en komen uit s-Gravenhage.