Reesink N.V.


* Persbericht d.d. 26 november 2003: Verschillen van mening zijn opgelost, buitengewone aandeelhoudersvergadering op 11 dcember 2003 vindt geen doorgang.

Persbericht d.d. 26 november 2003: Verschillen van mening zijn opgelost, buitengewone aandeelhoudersvergadering op 11 dcember 2003 vindt geen doorgang.

Persbericht d.d. 26 november 2003: Verschillen van mening zijn opgelost, buitengewone aandeelhoudersvergadering op 11 dcember 2003 vindt geen doorgang.

De handelsondernemingen van Reesink leveren uit voorraad een breed scala producten. Daarbij gaat het om doe-het-zelf artikelen zoals (tuin-)gereedschappen en verf (Reesink Retail B.V.), walserijproducten (Reesink Staal B.V.) en machines en gereedschappen voor de 'groene' -d.w.z. de agrarische en bosbouw- sector (Reesink Technische Handel B.V. en Kamps de Wild B.V.). Daarnaast importeert Kamps de Wild B.V. een complete lijn tractoren en grondverzetmachines en levert Dutec B.V. industriële verbruiksgoederen, onder andere toegepast in de aandrijftechniek en de pneumatiek. Voorts verleent Interlogica B.V. diensten met betrekking tot logistiek en automatisering, primair aan de broers en zusters binnen de Reesink-groep

PERSBERICHT

Datum: 26 november 2003

Verschillen van mening zijn opgelost, buitengewone aandeelhoudersvergadering op 11 december 2003 te Apeldoorn vindt geen doorgang.

De Raad van Commissarissen en de (enig) directeur van Reesink N.V. delen hierbij mede dat zij hun verschillen van mening hebben opgelost. Bij het bereiken van de oplossing heeft de continuïteit van Reesink N.V. en haar dochterondernemingen een belangrijke rol gespeeld. In verband hiermede zal de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Reesink N.V. op 11 december a.s. geen doorgang vinden. Het verheugt de Raad van Commissarissen en de directeur nu weer te kunnen overgaan tot de orde van de dag.

Zutphen, 26 november 2003

Directie en commissarissen Reesink N.V.

Terug

Persbericht d.d. 25 november 2003: Buitengewone aandeelhoudersvergadering op 11 december 2003 te Apeldoorn