MOJO CONCERTS

The Strokes

THE STROKES
OP 12 DECEMBER IN AMSTERDAM

De jonge New Yorkse garagerock sensatie The Strokes geeft op 12 december 2003 een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Het optreden maakt deel uit van de Room On Fire tour die de band zal maken in Europa. Het gelijknamige album ligt vanaf 20 oktober in de winkel en de eerste single 12:51 is vanaf 13 oktober verkrijgbaar. De kaartverkoop voor het concert van The Strokes begint aanstaande zaterdag.

De New Yorkse uptown jongens van The Strokes hebben met hun innemende debuutalbum Is This It uit 2001 de oerdegelijke garagerock weer helemaal hip en hot gemaakt. Ze zette de wereld van de rock & roll compleet op zijn kop en een enorme hype was het resultaat. De band stond met het succes van dit album ook in Nederland in één klap op de kaart. Rauwe gitaarrock stripped to the bone: de eerlijke sound van The Strokes voelt aan als een frisse bries in het rocklandschap. Reikhalzend wordt uitgekeken naar het tweede album Room on Firedat over een kleine maand uitkomt.

Ook het optreden van The Strokes in Amsterdam zal vele tongen losmaken.

The Strokes
+ support act
Vrijdag 12 december 2003
Heineken Music Hall Amsterdam
Entree: EUR 28 (excl. Servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint a.s. Zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.