Politie Zeeland


O-8561-2003 AUTOMOBILIST BELANDT IN SLOOT


Op de Oostmolenweg te Kloetinge is vrijdag rond 03.30 uur een 19-jarige man uit Yerseke met zijn auto door nog onbekende oorzaak op de kop in een sloot beland. De 19-jarige bestuurder en een 24-jarige inzittende konden op eigen kracht uit het voertuig komen.
Beiden werden per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis waar zij ter observatie werden opgenomen. Omdat de adem van de bestuurder naar alcohol rook, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De auto werd met behulp van duikers van de brandweer uit het water gehaald.



W-8562-2003 DRONKEN AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN GEPARKEERDE AUTO


Een 26-jarige automobilist uit Vlissingen is vrijdagmorgen rond 08.00 uur onder invloed van alcohol tegen een geparkeerde auto gereden in de Kasteelstraat in zijn woonplaats.
De automobilist reed zonder verlichting over de Verkuijl Quakkelaarstraat de Winkelmanstraat in. Halverwege de straat deed hij zijn verlichting weer aan en parkeerde op de Kasteelstraat zijn auto tegen een geparkeerde auto. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit een blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Tevens bleek dat zijn auto niet was verzekerd en hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij kreeg hiervoor een schikking aangeboden van in totaal 873 euro. Omdat de man hieraan niet kon voldoen, werd proces-verbaal opgemaakt.



Z-8563-2003 DIEFSTAL UIT WONING


In de nacht van donderdag/vrijdag zijn uit een woning aan het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen diverse goederen weggenomen terwijl de bewoonster lag te slapen.
Zo werden er sieraden, bankpas en een geldbedrag van een tiental euro's weggenomen. Er waren geen braaksporen.



W-8564-2003 INBRAAK


In de nacht van donderdag/vrijdag werd er ingebroken in een bedrijfspand aan de Burgemeester van Woelderenlaan te Vlissingen.
De toegang tot het pand werd geforceerd waarna uit het pand een geldbedrag van een paar honderd euro werd weggenomen. Braakschade is onbekend.