EAG ASSURADEUREN (BAE-GROEP)

Persbericht, eindhoven, 12 december 2003.

Geen premieverhoging verzekeringen!

Het is een best wel ongebruikelijke titel in verzekeringsland. Premieverhogingen zijn namelijk aan de orde van de dag. Veel mensen (bedrijven en particulieren) hebben c.q. hadden een polis bij Zwolsche Algemeene. Zo ongeveer 400.000 tot 500.000 polissen worden momenteel door de fusie met Royal Nederland naar de nieuwe maatschappij Allianz Nederland verhuisd met als gevolg nieuwe voorwaarden en nieuwe premies.

In de verzekeringsbranche is verdeeld gereageerd op de beëindiging van de verkoop van Zwolsche Algemeene-producten. Veel tussenpersonen en hun klanten kozen in het verleden de polissen van deze maatschappij om premie- en voorwaardentech-nische redenen. Met de naam ProfielPolis presenteert EAG Assuradeuren te Eind-hoven een volledig nieuwe productlijn. Nou ja, nieuw? EAG Assuradeuren heeft nu besloten met de ProfielPolis deze producten (met uitzondering van ziektekostenverzekeringen) ongewijzigd in premie en voorwaarden opnieuw te gaan aanbieden.

Vanaf heden worden dus de motorrijtuigen-, aansprakelijkheids- en brandverzeke-ringen en ga zo maar door weer aangeboden met de alom bekende ambtenarenkorting, vrouwenkorting, enz. enz. en dat tegen de oude en vertrouwde tarieven.

Sinds 2001 bestaat het aan BAE-GROEP gelieerde assuradeurenbedrijf EAG Assuradeuren ofwel EAG Eindhovense Assuradeuren Groep. Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld de verzekeringsadviseurs in Nederland bijzondere verzekerings-producten aan te bieden. Zo is EAG al jaren een vooraanstaande verzekeraar van bromfietsen met een individueel product dat qua prijs en prestatie tot de beste in de markt hoort.

BAE-GROEP is een samenwerkingsverband van bijna 200 onafhankelijke en zelf-standige assurantie-, financierings-, pensioen- en hypotheekkantoren gevestigd door geheel Nederland. Via BAE-GROEP kunnen de deelnemers beschikken over vrijwel alle producten in de markt. Hiertoe onderhoudt de groep 225 rekeningen-courant met banken en verzekeringsmaatschappijen in binnen- en buitenland. De samenwerking biedt de deelnemende assurantieadviseurs absolute onafhankelijkheid en advies-vrijheid. Behalve onder bovengenoemde naam wordt ook gewerkt met de naam Maxima Financiële Diensten, dat financiële diensten (kredieten, sparen, lease en beleggen) verzorgt voor de aangesloten kantoren van vrijwel alle banken en financiële instellingen.

Meer informatie over dit onderwerp bij André J.C. Bastiaans, directeur EAG Assuradeuren 040-2136323 en BAE-GROEP 040-2550855

12 dec 03 14:54