Politie Zuid-Holland-Zuid

12/12 Middag Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

12-12-2003 - Persberichten District II

POLITIE ZOEKT GETUIGEN JONGETJE AANGEREDEN AUTOMOBILIST RIJDT DOOR PAPENDRECHT Bij een aanrijding met een bestelauto heeft een 13-jarig jongetje uit Papendrecht op 12 december een gebroken arm opgelopen. De automobilist die hem aanreed, is doorgereden. De jongen fietste rond 07.40 uur op de Talingstraat en stopte op de kruising met de Scheidingslaan om voorrang te geven aan een van links komende donkergroene bestelauto. De auto stopte en de bestuurder gebaarde de jongen dat deze door mocht rijden. De jongen reed de kruising op, waarna de auto dit plotseling ook deed en een aanrijding veroorzaakte. De auto reed daarna een stukje achteruit om met een boog om de jongen heen te rijden. In het ziekenhuis werd bij de jongen een gebroken arm geconstateerd. De politie zoekt getuigen van dit misdrijf en vraagt hen contact op te nemen met de politie in Papendrecht op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

AUTO GESTOLEN SLIEDRECHT Tussen 11 december 20.15 uur en 12 december 12.00 uur is vanaf de Karekietstraat een Mercedes bestelbus gestolen voorzien van het kenteken VP-74-TP. Getuigen wordt gevraagd zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

WONINGINBRAAK HARDINXVELD-GIESSENDAM In een woning aan de Giessenstraat is op 12 december ingebroken. Onbekenden vernielden het slot van de achterdeur, maar doorzochten vervolgens een schuur. Daaruit werd gereedschap meegenomen. De Technische Recherche doet onderzoek.

BEDRIJFSINBRAAK SLIEDRECHT Bij een inbraak in een bedrijf aan de Lelystraat hebben onbekende(n) tussen 11 december 17.00 en 12 december 06.50 uur een witte bestelbus (merk: Hyundai, type H200, kenteken 67-VN-PH), diverse kampeerartikelen en een fotocamera buitgemaakt. De inbrekers verschaften zich waarschijnlijk toegang door het dak van het pand. De Technische Recherche doet onderzoek.