Politie Zeeland

O-8578-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 63-jarige man uit Oud Beijerland is vrijdag rond 22.30 uur in Bruinisse het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man slingerend in zijn auto over de N59 rijden waarop hij op de Grevelingendam een stopteken kreeg. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.

W-8579-2003 ONDER INVLOED

Een 26-jarige Vlissingse automobilist werd zaterdag rond 04.00 uur op de Paul Krugerstraat in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.

W-8580-2003 BALDADIGE JEUGD

Op de Vlissingsestraat in Koudekerke werd rond middernacht een groepje jongens in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar aangehouden voor baldadigheid.
Een getuige had gezien dat de jongens ter hoogte van de rotonde diverse verkeersborden hadden omgedraaid en tegen een bushokje hadden geschopt. Het hele groepje, 7 jongens uit de gemeente Noord-Beveland, werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier bleek dat de drie oudste uit de groep zich schuldig hadden gemaakt aan baldadigheid, zij zullen worden doorgestuurd naar bureau Halt.

W-8581-2003 INSLUIPING

Zaterdag tussen 00.30 uur en 03.30 uur werd er uit een woning aan de A. Coortestraat te Middelburg een gsm weggenomen terwijl de bewoners lagen te slapen.
Tevens werd er een portemonnee met daarin een tiental euro's ontvreemd. Er waren geen braaksporen.

Z-8582-2003 KOP/STAARTBOTSING

Bij een kop/staartbotsing in Hoek zijn vrijdagavond rond 19.00 uur twee personenauto's beschadigd.
Een 40-jarige automobilist uit Breskens reed over de Westerscheldetunnelweg/N62, komende uit de richting van Hoek, en moest afremmen voor de rotonde tussen Hoek en Sluiskil. Een achter hem rijdende 49-jarige automobilist uit Breskens zag dit te laat, en reed achter op zijn auto. Een vrouw die bij de 40-jarige man in de auto zat, liep door de aanrijding een pijnlijke nek op.