2e persbericht van zaterdag 13 december 2003

Eindhoven 13-12-2003 - Berichten uit de regio

Helmond: Man overleden bij aanrijding

De 33-jarige Hakan Karacaer uit Helmond is zaterdagochtend om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval in zijn woonplaats. De man is rond 5.50 uur op de Kasteel Traverse met zijn auto tegen een boom gereden. Hij kwam uit de richting Deurne. De man liep een schedelbasisfractuur op en was op slag dood.

Helmond: Auto gestolen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf de Past. Van Massenhovenstraat een auto weggehaald. Het betreft een rode Volkswagen Golf (XX-91-YL).

Veldhoven: Gokkasten opengebroken

Bij een inbraak in een restaurant aan de Heuvel zijn twee gokkasten opengebroken. Er is een onbekende hoeveelheid geld uit gehaald. Ook werd geld gestolen uit de kassa. Dat gebeurde zaterdag tussen 1.00 en 13.00 uur. Een ruit is uit de voordeur gehaald, waarna de zaak is betreden.

Nuenen: Gewonden bij aanrijding

Bij een eenzijdige aanrijding op de snelweg A270 ter hoogte van Nuenen zijn twee mannen gewond geraakt. De 20-jarige bestuurder zonder bekend woonadres reed vanuit Helmond in de richting van Eindhoven. Door nog onbekende oorzaak raakte hij van de weg, verloor de macht over het stuur, reed de middenberm in, slipte terug naar de rechterberm en raakte daar een boom. De man is met diverse kneuzingen opgenomen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Een 21-jarige inzittende uit Gouda is met hetzelfde letsel naar het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond gebracht.

Best: Auto weggehaald

Vanaf de Kap.H.G.M. Koopmansstraat is een auto weggehaald. Dat gebeurde tussen vrijdag 18.00 uur en zaterdag 10.45 uur. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf (FR-NS-94).

Best: Computer gestolen

Bij een inbraak in een school aan de Willem de Zwijgerweg is een computer weggehaald. Dat gebeurde zaterdagochtend rond 6.00 uur. Een raam aan de zijkant van het gebouw is kapot gegooid, waarna de computer uit het pand werd weggenomen.

Asten: Bromfietser gewond

Een 16-jarige jongen uit Ommel is zaterdagochtend rond 10.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Boskoop in Asten. Toen hij daar op zijn brommer reed, wilde hij een auto links voorbij rijden. Daarbij raakte hij echter de wagen, die werd bestuurd door een man van 31 jaar uit Asten. De bromfietser is met verwondingen aan zijn enkel en rug in het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop opgenomen. De automobilist raakte niet gewond.

Someren: Auto ontvreemd

Vanaf de Postel is een personenauto weggehaald. Dat gebeurde tussen woensdag 18.00 uur en zaterdag 13.00 uur. Het gaat om een witte Opel Kadett (XD-33-GS).