Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 13-12-2003

TE VEEL GEDRONKEN, Heusden

Vrijdagmiddag, rond 16.20 uur werd op de Putterstraat in Heusden een aanrijding gemeld. Ter plaatse bleek een lichte aanrijding te hebben plaatsgevonden. Bij controle bleek dat een van de bestuurders een 47-jarige man uit Etten-Leur te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. De man werd hiervoor bekeurd ook kreeg hij nog een rijverbod van 6 uur.

GREEP IN KASSA, 's-Hertogenbosch

Vrijdagavond heeft een man een greep in de kassa gedaan bij de bibliotheek aan de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch. De man kwam bij de afstempelbalie. Daar boog hij zich naar de kassa, drukte die open en deed een greep in de kassa. De man wist op de fiets te ontkomen.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

Vrijdagavond rond 22.40 uur is op de Jan Krusemanstraat in Rosmalen een 45-jarige vrouw uit Hedel bekeurd. De vrouw reed met een auto terwijl ze te veel had gedronken. Ze kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 8 uur en haar rijbewijs werd ingevorderd.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, 's-Hertogenbosch

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.20 uur zijn drie mannen, 18, 25 en 25 jaar uit 's-Hertogenbosch, aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht enkele portiers van een horecagelegenheid aan de Vughterstraat in 's-Hertogenbosch met de dood te hebben bedreigd. Het drietal werd bij de horecagelegenheid geweigerd omdat er een schoolfeest was en ze niet konden aantonen daar te zijn uitgenodigd. Toen de portiers de mannen verzochten verder te gaan bedreigden zij hen. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Vlijmen

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 04.30 uur is op de Rijksweg A59 onder Vlijmen een 23-jarige vrouw uit Wijk en Aalburg bekeurd. De vrouw reed met een auto terwijl ze te veel had gedronken. Daar de vrouw ook medicijnen had gebruikt die de rijvaardigheid beïnvloeden werd van haar een bloedproef genomen. De vrouw kreeg ook nog een rijverbod.