Gemeente 's-Hertogenbosch

24-07-2003

Bossche vrijwilligers in het zonnetje in sfeer van winterse gezelligheid!

In 's-Hertogenbosch wordt veel werk verzet door vrijwilligers en dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Het gemeentebestuur hecht er veel waarde aan de vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet. Daarom organiseert de gemeente dit jaar een vrijwilligersmanifestatie in een winterse sfeer. Maar toch schijnt die dag de zon voor de Bossche vrijwilligers! Op zaterdag 13 december 2003 van 12.00 tot 17.00 uur is het winters gezellig in het Theater aan de Parade. Vuurkorven, wintervaartochten, een gezellige kerstman, glühwein, pannenkoeken met spek¿Kortom, een dag vol vermaak: voor jong en oud en voor ieder wat wils. Een gevarieerd programma, dat zoveel mogelijk ook toegankelijk is voor gehandicapten.

Programma
Tijdens de dag zijn er diverse muziek- en dansoptredens, zijn er lessen over bijvoorbeeld bridge of uiterlijke verzorging. Ook kunnen deelnemers deelnemen aan sport- en spelactiviteiten, zoals de bingo of een loterij. Ook is er ruimte voor ontspanning. Bezoekers kunnen zich lekker laten verwennen in het ontspanningscentrum, waar ze een heerlijke hoofd-, nek- of handmassage krijgen. Verder is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de wintervaartochten van De Groote Stroom en is er tussen de middag een winterse lunch. Aan het einde van de dag wordt de Prijs voor Actief Burgerschap 2003 uitgereikt. Uiteraard zijn tijdens deze dag ook leden van het college en de gemeenteraad aanwezig. Te zijner tijd wordt het definitieve programma volledig gepresenteerd op de gemeentepagina in de Bossche Omroep en de website van de gemeente (www.s-hertogenbosch.nl).

Uitnodiging
De gemeente heeft inmiddels vele organisaties en instellingen benaderd met de vraag of zij hun vrijwilligers willen informeren over de vrijwilligersdag. Deelnemers moeten zich aanmelden bij de organisatie waar zij vrijwilligerswerk verrichten. Deze verzorgen een opgave aan de gemeente. Vrijwilligers, die nog niet zijn geïnformeerd over deze dag, kunnen hiervoor terecht bij de organisatie waar zij actief zijn. Voor meer informatie kunnen zij ook contact opnemen met Artishock Projecten, tel. (073) 6901504 of info@artishock.info