Ingezonden persbericht


Arnhem, 27 november 2003

U i t n o d i g i n g

De FIM World Supercross GP is sinds jaren het hoogst haalbare in de motorcross, vergelijkbaar met de MotoGP bij de wegrace en de Formule 1 in de autosport. Tot december 2002 speelde het circus zich alleen af in Amerika, maar vorig jaar trok dit prestigieuze kampioenschap voor het eerst naar Europa en kwam ook in actie in het Arnhemse Gelredome. Ook dit jaar komt de absolute wereldtop aan Supercrossers weer naar het Gelredome, en wel op zaterdag 13 december.

Het is de KNMV en het TT Circuit Assen als organisatie van de 2e World Supercross GP een genoegen u in het Gelredome uit te nodigen voor het bijwonen van de persconferentie ter gelegenheid van dit extra WK-evenement voor Nederland die op zaterdagavond 13 december in het Gelredome wordt verreden, ofwel de

2e WORLD SUPERCROSS GP in het GELREDOME

De persconferentie van het wereldkampioenschap Supercross wordt gehouden op DONDERDAG 4 DECEMBER 2003 in het Gelredome, alwaar u bij de hoofdingang van stadion het Gelredome in Arnhem de route naar de ruimte van de persconferentie wordt verwezen.

U bent vanaf 13.30 uur welkom in het Gelredome, waarna om 14.00 uur de heren Martin de Graaf (Voorzitter van de KNMV) en Jos Vaessen (Voorzitter van het TT Circuit Assen) en KNMV-bestuurslid Noppensport Gerrit Wolsink deze voor Europa unieke stadioncross voor u zullen belichten. Ook zullen er enkele Nederlandse topdeelnemers aanwezig zijn op de persconferentie.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en dit formulier uiterlijk woensdag 3 december 2003 te faxen naar het Media Office van het TT Circuit Assen, faxnummer (+31) (0592) 35 69 11.

Wij hopen van harte u op donderdagmiddag 4 december in het Gelredome te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

World Supercross GP organisatie

KNMV TT Circuit Assen Media afdeling

Martin de Graaff (Directeur) Jos Vaessen (Voorzitter) Willem Lute (Press Officer)

Bijlage: * antwoordformulier en routebeschrijving