Ingezonden persbericht


Orange opent nieuwe shop in Alkmaar

Den Haag, 2 december 2003 - Morgen openen wij in het centrum van Alkmaar onze 39e Orange shop. De nieuwe Orange shop is gevestigd aan de Payglop 23. We vieren de opening van de Orange shop op zaterdag 13 december met een feestelijke actie. Iedereen die voor 4 januari 2004 naar onze shop komt om een Orange Free abonnement aan te schaffen, mag een cadeau uitzoeken. Wij hebben 15 cadeaus voor je geselecteerd waaruit je kunt kiezen, zoals ¤ 30 korting op je toestel in combinatie met Orange Free of een Gratis ICI Paris XL bon in combinatie met Orange Free. Daarnaast kan je tot 1 februari gratis sms'en en mms'en en krijg je het welkomstpakket gratis.

De Orange shop in Alkmaar heeft, net als alle Orange shops in Nederland, een strak en vernieuwend interieur. Je vindt er gemakkelijk je weg door de overzichtelijke presentatie van de producten. Uiteraard staan onze mensen klaar om daarover alle vragen te beantwoorden. En om uitleg te geven over onze diensten en abonnementen. Zoals in elke Orange shop zetten wij gratis oude telefoonnummers over op de nieuwe simkaart. Brengen wij via een sms'je al jouw contacten gratis op de hoogte van je nieuwe nummer. En zorgen we ervoor dat het oude toestel milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Onze medewerkers helpen waar je bijstaat.

Wij zitten graag dicht bij onze klanten. Daarom zijn onze shops in steeds meer grotere steden van Nederland te vinden. Ze bevinden zich altijd op locaties in drukke winkelstraten die gemakkelijk te vinden zijn. Zoals nu dus ook in Alkmaar.

Een voorbeeld foto van onze shop in Amsterdam kunt u downloaden via: http://www.svdt-client.nl/orange/

Over Orange
Orange Nederland is met ruim 1 miljoen klanten één van de aanbieders van mobiele communicatie in Nederland. Wij hebben een marktaandeel van ongeveer
10 procent en behaalden in 2002 een omzet van 400 miljoen euro. Met onze producten en diensten willen wij het dagelijkse leven van mensen gemakkelijker en plezieriger maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook iets terug te doen voor de samenleving waarin wij werken. Dat doen we bijvoorbeeld door sponsoring van kunst en cultuur. Ook zijn wij sinds september dit jaar partner van War Child. Orange is actief in 19 landen en heeft wereldwijd meer dan 45 miljoen klanten. Kijk voor meer informatie over Orange op onze website: http://www.orange.nl/

Contact
Orange Nederland N.V.
Patrice Hijsterborg
Tel: +31 (0) 6 28 0224 28
E-mail: patrice.hijsterborg@orangemail.nl

Brodeur Worldwide
Winette Boomsma
Tel: + 31 (0)20 - 346 20 00
E-mail: wboomsma@nl.brodeur.com