Gemeente 's-Hertogenbosch

03-12-2003

13 december: winters gezellig in Theater aan de Parade

Op zaterdag 13 december 2003 is het van 12.00 tot 17.00 uur winters gezellig in het Theater aan de Parade. Vuurkorven, wintervaartochten, glühwein, skiën¿. De vrijwilligersmanifestatie 2003 mag u niet missen! Een dag vol vermaak: voor jong en oud en voor ieder wat wils. Een gevarieerd programma, dat zoveel mogelijk ook toegankelijk is voor gehandicapten. Het vele werk dat vrijwilligers verzetten in 's-Hertogenbosch mag niet ongemerkt voorbij gaan. De vrijwilligersmanifestatie is een blijk van waardering van het gemeentebestuur om de vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Wat kunt u zoal verwachten?
Op het programma staan verschillende optredens zoals een jazzoptreden van Big Band Den Bosch en percussie van Djem Basic. Ook zijn er verschillende activiteiten: wat dacht u van zelf een Turkse lekkernij maken of wijn proeven? De nodige rust kan men vinden bij de yoga maar de spanning opzoeken kan weer bij het roulettespel. Bovendien wordt de winnaar van de Prijs Actief Burgerschap bekendgemaakt. Er staat nog veel meer op het programma, kijk voor het volledige overzicht op de website van de gemeente: www.s hertogenbosch.nl. Het is ook mogelijk de burgemeester en een aantal wethouders te ontmoeten en een praatje met ze aan te knopen. Als klap op de vuurpijl brengt de manifestatie dit jaar iets bijzonders: het Bossche vrijwilligerslied. Speciaal voor de Bossche vrijwilligers gemaakt en gezongen door Hans Tervoort en anderen...
Voor deelname aan de manifestatie moet u zich aanmelden bij de organisatie waar u vrijwilligerswerk verricht.

Ook raadsleden waarderen vrijwilligerswerk
Tijdens de vrijwilligermanifestatie wil ook de gemeenteraad de vele vrijwilligers danken voor hun belangenloze inzet. Leden van de raad schenken u een kopje Marokkaanse thee in, begeleiden u naar de boot voor de wintervaartocht en voorzien u graag van enkele lekkernijen. Natuurlijk kunt u ook gewoon een praatje met ze maken. De raadsleden zijn te herkennen aan een rode sjaal.