Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-12-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 13 december
Radio 2 ­ 16.00 uur

Gordon en mathilde santing in tros muziekcafÉ

Gordon heeft het erg druk met zijn werkzaamheden voor radio en tv maar zijn 'roots' verloochent hij niet, want hij zingt ook nog af en toe. En als hij zingt, doet hij dat graag met vrienden als Edsilia, Marlayne, Re-Play, Lloyd, Trijntje en Roméo. Met Roméo maakte hij recent de single '100 procent verliefd'. Zaterdag 13 december ontvangt Hadassah de Boer in ieder geval Gordon in TROS MUZIEKCAFÉ maar welke vrienden hij meeneemt om samen te zingen blijft nog even geheim.

Nederlands eigen soulzangeres Mathilde Santing maakt zaterdag ook haar opwachting in TROS MUZIEKCAFÉ. Ze toert momenteel door het land met haar theaterprogramma 'De Negen Levens van Mathilde Santing', waarin ze ook prachtige liedjes zingt die op een gelijknamige cd staan. Daarnaast richt Mathilde zich tegenwoordig ook op een heel jong publiek met 'Trapperdetrap', dat ze zelf het eerste 'oudervriendelijke kinderalbum' noemt.

Andrew Roachford scoorde eind jaren tachtig een grote hit met 'Cuddly Toy'. Onlangs bracht hij een nieuw soulalbum uit getiteld 'Heart of the Matter'. Zaterdag praat hij bij met Hadassah en zingt hij.

De Nederlandse band Busted scoorde niet zo lang geleden een hit met de feelgood single 'Bla Bla Bla'. Zaterdag zingen ze hun nieuwe single 'We want more'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.trosradio2.nl.