Ingezonden persbericht


Galapremière van Lord of the Rings III ondersteunt het Nederlandse Rode Kruis.

Zijne Hoogheid Prins Floris van Oranje-Nassau van Vollenhoven zal op maandag 15 december namens Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden, ondervoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis, de galapremière van The Lord of the Rings; The Return of the King bijwonen. PRINS FLORIS zal deze avond een cheque met de opbrengst van de Lord of the Rings ´bel en win´ en ´veiling actie´ voor het Nederlandse Rode Kruis in ontvangst nemen.

Filmdistributeur A-film heeft 16 kaarten voor de galapremière gedoneerd aan het Nederlandse Rode Kruis. En een aantal unieke verzamelitems weggegeven zoals de allerlaatste Special Extended DVD Edition met Gollem-beeld van the Two Towers, een standee van the Return of the King en een aantal ingelijste filmposters. Al deze unieke verzamelitems worden geveild via een ´bel en win actie´en via een speciale veilingpagina. De actieweek duurt van maandag 8 tot en met zaterdag 13 december.

Door mee te doen aan de Lord of the Ring-actie ondersteunt de beller / bezoeker tegelijkertijd het Nederlandse Rode Kruis. Met de opbrengst van deze actie wordt o.a aangepast spelmateriaal voor gehandicapte kinderen in Nederland aangeschaft. Dit spelmateriaal wordt gebruikt in spelotheken, Mappa Mondo huizen en tijdens speciale speelmiddagen voor gehandicapte kinderen van het Nederlandse Rode Kruis.

Om kans te maken op galapremièrekaartjes moet het speciale actienummer gebeld worden: 0909 700 7003. De radiospot met het 0909-nummer wordt tijdens de actieweek gratis uitgezonden door: Radio 538, Yorin FM, Radio 1,2,3,4 en 747 AM en City FM. Tevens wordt in dagblad Metro een gratis advertentie met het 0909-nummer geplaatst.

Verder worden op www.eBay.nl van dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 december de unieke verzamelitems en gala premièrekaartjes geveild. eBay Nederland heeft geheel gratis de speciale veilingpagina voor deze Rode Kruis-actie gemaakt.



Ingezonden persbericht