Persberichten district Maasland

Oss 13-12-2003

ZONDER RIJBEWIJS EN VALSE NAAM, Oss

Vrijdagavond werd op de Oostwal in Oss een personenauto gecontroleerd. Bij deze controle bleek, dat de 20-jarige bestuurder Gennep niet in het bezit was van een rijbewijs. Ook gaf de man een valse naam op. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor kon hij zijn weg zonder auto vervolgen.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Heesch

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.40 uur vond op de Osscheweg in Heesch een aanrijding plaats. Een auto, bestuurd door een 21-jarige man uit Oss, die uit de richting Oss kwam gereden kwam frontaal in aanrijding met een auto bestuurd door een 39-jarige man uit Oijen. Bij het ongeval raakte de 26-jarige passagier van de Ossenaar gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Bij controle bleek, dat de Ossenaar te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. Naast deze bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

SCHUURTJES UITGEBRAND, Berghem

In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03.20 uur werd een brand gemeld aan het Heiligenbosch in Berghem. Ter plaatse bleken twee, aan elkaar vaststaande, schuurtjes achter de woningen daar in brand te staan. Door de brandweer werd het vuur geblust. Ze kon niet voorkomen dat de schuurtjes geheel verloren gingen. Zover na te gaan is kortsluiting de vermoedelijke oorzaak van de brand.

BROMFIETSER GEWOND, Oss

In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 04.15 uur, is een 44-jarige man uit Maren Kessel bij een ongeval gewond geraakt. De man reed met zijn bromfiets over de Kennedybaan in Oss. Door nog onbekende oorzaak reed hij tegen een op een vluchtheuvel staand verkeersbord. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

VOETGANGERS GEWOND BIJ ONGEVAL, Ravenstein

Zaterdagmorgen rond 11.35 uur zijn drie voetgangers bij een ongeval gewond geraakt. Bleek dat op de van Coothweg in Ravenstein een auto bestuurd door een 75-jarige vrouw uit Ravenstein drie voetgangers had aangereden en tegen twee geparkeerde auto's bleek te zijn gereden. De voetgangers, een man van 75 jaar uit Hilversum, en twee vrouwen 42 jaar uit Wageningen en 64 jaar uit Almere werden zodanig gewond dat ze in een ziekenhuis aan hun verwondingen moesten worden behandeld. Het rijbewijs van de 75-jarige bestuurster is ingevorderd.

SNELHEIDSCONTROLE, Nistelrode

Zaterdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Rondweg N50 onder Nistelrode. Op deze weg waar 80 km/u is toegestaan werden 12 bestuurders bekeurd. Ondanks de regen was er een automobilist die een snelheid haalde van 130 km/u.