Persberichten district Maasland

Oss 14-12-2003

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Zaterdagavond omstreeks 21.10 uur is op de Molenstraat in Oss een 46-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 2 uur.

MAN BEKEURD VOOR BELEDIGING, Ravenstein

Zaterdagavond werd op de Platzstraat in Ravenstein een 24-jarige fietser uit Ravenstein bekeurd. De man reed zonder licht. Terwijl hij werd bekeurd beledigde hij de politiemensen. Ook hiervoor heeft hij een proces-verbaal gekregen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Loosbroek

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.25 uur is een 18-jarige man uit Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 21-jarige man uit Nistelrode een kopstoot te hebben gegeven. De twee waren in een horecagelegenheid in Loosbroek, waar ze woorden met elkaar kregen. Korte tijd later kwamen ze elkaar binnen weer tegen waarop de man uit Oss de kopstoot gaf. Na verhoor is hij heengezonden.

AANHOUDINGEN , Oss

In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.30 uur werd op de Eikenboomgaard in Oss een 26-jarige man uit Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht een ruit van een horecagelegenheid te hebben vernield. Toen de man werd aangehouden, probeerde een 33-jarige man uit Oss dat te beletten. Ook hij werd aangehouden. Na verhoor zijn ze heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Loosbroek

In de nacht van zaterdag op zondag is rond 03.45 uur een 19-jarige man uit Helmond aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een horecagelegenheid in Loosbroek een 16-jarige meisje uit Erp te hebben mishandeld. Na verhoor is de man heengezonden.