Persberichten - 20/11/2003

Brantano : Uitnodiging bijwonen algemene vergadering

Handelsregister nummer Aalst 58.393 Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer 432.980.383

U wordt verzocht de buitengewone algemene vergadering van onze vennootschap bij te wonen, die zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap op 15 december 2003 te 11u30, voor Notaris Frederic Caudron te Aalst-Erembodegem met volgende agenda:


1/Machtiging aan de raad van bestuur om binnen de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen, eigen aandelen of winstbewijzen te verkrijgen. Voorstel tot besluit : De vergadering stelt voor om aan de raad van bestuur de machtiging te verlenen om binnen de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen, eigen aandelen of winstbewijzen te verkrijgen, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen vanaf de datum van bekendmaking in het Belgisch Staatsblad van de akte houdende statutenwijzigingen de dato vijftien december tweeduizend en drie. Zij is hernieuwbaar.
2. Machtiging aan de raad van bestuur om binnen de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen, het maximaal toegelaten aantal aandelen of winstbewijzen te verkrijgen aan een prijs gelijk aan de prijs waaraan deze effecten genoteerd worden op een Belgische effectenbeurs op het ogenblik van die verkrijging. Deze machtiging geldt voor een periode van achttien maanden te rekenen vanaf de datum van bekendmaking in het Belgisch Staatsblad van de akte houdende statutenwijzigingen de dato vijftien december tweeduizend en drie. Zij is hernieuwbaar. Voorstel tot besluit : De vergadering verleent voornoemde machtiging aan de raad van bestuur onder de voornoemde voorwaarden.
3. Machten te verlenen aan de raad van bestuur tot uitvoering van de te nemen besluiten.
Voorstel tot besluit: de vergadering stelt voor de raad van bestuur alle machten te verlenen tot uitvoering van de te nemen besluiten.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 29 van de statuten zullen de houders van aandelen op naam aan de raad van bestuur moeten te kennen geven indien zij de vergadering wensen bij te wonen en dit uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de vergadering. De houders van aandelen aan toonder zullen hun aandelen moeten neerleggen bij de loketten van volgende banken en dit binnen zelfde termijn: Fortis, KBC en Petercam.Zij zullen tot de algemene vergadering worden toegelaten op vertoon van een certificaat, hetwelk de neerlegging van de aandelen bevestigt. De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, moeten, binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een hetzij door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de raad van bestuur Sobradis NV
Voorzitter van de raad van bestuur Met als vaste vertegenwoordiger de Heer Joris Brantegem

Bron: Brantano
Provider: Euronext Brussels

EURONEXT Zoek Voorstelling De beursintroductie Andere sites...

Nieuws Koersen Portefeuille Bedrijven Regels Leden

Wettelijke informatie - © EURONEXT BRUSSELS 2001 De noteringen worden vertraagd met 15 minuten