Ingezonden persbericht

EIM - Uitnodiging
24 november 2003

EIM en de Raad voor het Zelfstandig Ondernemerschap organiseren op 15 december 2003 het symposium Kansrijker door samenwerking . Wij nodigen u graag uit voor deze bijeenkomst, die zal plaatsvinden van 15.00 tot 18.30 uur in Sociëteit De Witte te Den Haag.

Voor de bijeenkomst zijn vooraanstaande sprekers uitgenodigd, die ieder vanuit hun eigen visie en vakgebied een inleiding zullen verzorgen. De heer drs. L.M.L.H.A. Hermans, voorzitter van MKB-Nederland, zal als openingsspreker optreden. Daarna zullen achtereenvolgens mevrouw dr. B.I. van der Burg (directeur RZO), prof.drs.ing. H.J. Gianotten (directeur EIM bv), dr. E.I. Huizenga (business architect Altuïtion bv) en drs. J.A.E.V. de Roy van Zuydewijn (directeur FlevoHerbs bv) hun visie op samenwerking geven.

Aansluitend vindt een paneldiscussie plaats. Voor deelname aan dit panel zijn een aantal woordvoerders van politieke partijen en praktijkdeskundigen uitgenodigd.

Het symposium biedt plaats aan 125 deelnemers. Indien zich meer dan 125 belangstellenden aanmelden, bepaalt de volgorde van ontvangst van aanmeldingen wie er aan het symposium kunnen deelnemen. Aan het symposium zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en het definitieve programma.

Wij begroeten u graag op 15 december aanstaande.

© 1999 - 2003 | EIM