Gemeente Best


01-12-2003
Informatie-avond over veiligheid Heivelden en Heuveleind

Informatie-avond Heivelden - Heuveleind
VEILIGHEID; EEN ZAAK V0OR ONS ALLEMAAL!

Dit is het thema voor de informatieavond die op dinsdag 16 december a.s. wordt gehouden in de aula van het Heerbeeck College. Voor wie is deze avond bedoeld? De bijeenkomst wordt georganiseerd voor de inwoners van de wijken Heivelden en Heuveleind. Daarnaast zijn alle bewonersoverleggroepen benaderd om een kijkje te komen nemen of een dergelijke bijeenkomst ook voor "hun" wijk interessant is. De gemeente Best en de politie Brabant Zuid Oost, afdeling Best, Oirschot, Son en Breugel organiseren deze avond in samenwerking met de stichting Mobest en de bewonersoverleggroepen Heivelden en Heuveleind.

Waarover gaat deze informatieavond?
Alle deelnemende partijen praten over hun rol op het gebied van veiligheid. De burgemeester, mevrouw Demmers-van der Geest begint de avond met een uitleg over het beleid van de gemeente op het gebied van Integrale Veiligheid. Daarna is het woord aan de netwerkinspecteur van de wijken en kan er kennis worden gemaakt met de buurtbrigadier en de Boa's (bijzondere opsporings ambtenaren) van de gemeente. Tot slot wordt er gesproken over de rol van het bewonersoverleg en over deugdelijk hang- en sluitwerk.
Ook bewoners kunnen natuurlijk een bijdrage leveren aan het verbeteren van de veiligheid in de eigen omgeving. Daarover zal van gedachten worden gewisseld. Er liggen al enkele tips klaar en vanzelfsprekend zijn aanvullende ideeën van harte welkom!

Kortingsactie
Tijdens de informatiebijeenkomst wordt het startsein gegeven voor een kortingsactie voor de inwoners van de wijken Heivelden en Heuveleind: tot 20% op deugdelijk hang- en sluitwerk, buitenverlichting en brandbeveiliging. Met deze bonnen kunnen zij bij diverse zaken in Best terecht voor artikelen die met de beveiliging van uw huis te maken hebben. De kortingsbon is alleen tijdens de informatieavond verkrijgbaar!

Aanmelden
De inwoners van de betreffende wijken hebben al en brief ontvangen, met een antwoordkaart. Heeft u deze nog niet ingestuurd? Dit kan nog tot 6 december a.s. Aanmelden kan ook via e-mail: n.kohler@gembest.nl onder vermelding van uw naam en adres.