Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dinsdag 9 december 2003

Grootste LOTR Marathon van Nederland bij CineStar Enschede

Op dinsdag16 en woensdag 17 december aanstaande vindt bij CineStar Enschede de grootste 'The Lord of the Rings' Marathon van Nederland plaats. Uniek in Europa is de vertoning van de première van 'The Return of the King' in 10 zalen tegelijkertijd. Maar liefst 2640 LOTR fans kunnen om 00.05 uur genieten van dit laatste deel van de meest unieke trilogie uit de filmgeschiedenis.

In totaal zijn er inmiddels 5570 kaarten verkocht voor CineStar's 'The Lord of the Rings' Marathon. De marathon begint op 16 december om 14.30 uur voor 1490 bezoekers met 'The Fellowship of the Ring' en om 20.00 uur voor 1711 bezoekers met 'The Two Towers'.

Bezoekers van de Marathon zullen bij de ingang welkom worden geheten door bekende personages uit de film. Tevens wordt tussen de films door op een podium in de foyer een scène uit de film nagespeeld. Tolkien fanclub Unquendor en De Nederlandse Tolkienwinkel zijn aanwezig zijn met diverse stands en merchandise. Tijdens de Marathon zijn speciale LOTR menu's en saucijzenbroodjes verkrijgbaar.

Aangezien er voor de marathon nog maar enkele kaarten beschikbaar zijn heeft CineStar besloten om 'The Fellowship of the Ring' en 'The Two Towers' vanaf donderdag 11 december meerdere malen te vertonen.

Kijk voor meer informatie over de LOTR Marathon op www.cinestar.nl

EINDE BERICHT
Locatiegegevens:
CineStar Enschede
Colosseum 60
7521 PT Enschede

Noot voor de redactie,