Travel Unie International Nederland N.V.

ISROPA REIZEN ZET BR ... ISROPA REIZEN ZET BREED AANBOD MAROKKO-VAKANTIES IN DE MARKT

Aantrekkelijke all inclusive vakanties naar Egypte zullen ook in 2004 scoren

Zaandam, 16 december 2003 - Midden-Oosten specialist Isropa Reizen verbreedt haar horizon steeds meer en biedt nieuw voor zomer 2004 de vakantiebrochure 'Marokko'. In dit aantrekkelijke land heeft Isropa Reizen hiermee het meest brede aanbod aan rondreizen, fly-drives, golfreizen, strandvakanties, wandel- en safaritochten, alsook city-trips. Op de andere, typische Isropa-bestem-mingen als Cyprus, Egypte, Emiraten en Israël, continueert Isropa Reizen haar bekende zomeraanbod.

Zomerbrochure 2004 'Marokko' Nieuw in het aanbod van Isropa Reizen is Marokko. Nu worden vakanties en rondreizen naar Agadir, Marrakesh, Fes, Meknes, Rabat, Casablanca, Essouiara, Afourare en Tanger aangeboden. Directeur Loek Houtenbos van Isropa Reizen is trots op zijn nieuwe reisproducten: "Onze nieuwe Marokko-brochure is direct al de meest complete reisbrochure van de Nederlandse reiswereld naar dit land. Isropa Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan rondreizen, fly-drives, golfreizen, strandvakanties, wandel- en safaritochten, maar ook city-trips naar 'duizend-en-één-nacht'-steden als Marrakesh!".

Zomerbrochure 2004 'Cyprus' Voor komende zomer biedt Isropa Reizen opnieuw een apart reisprogramma naar Cyprus. Vele arrangementen zijn beschikbaar naar Cypriotische steden als Ayia Napa, Protaras, Larnaca, Tochni en Kalavasos, Limassol, Troodos Mountains, Pissouri, Paphos, Coral Bay, Akamas, Latchi en Polis.

Elke dag van de week biedt Isropa Reizen vertrek en aankomst met Cyprus Airways vanaf en op Amsterdam Schiphol Airport. Ook is twee keer per week vertrek en aankomst vanaf en op Brussel mogelijk. Directeur Loek Houtenbos van Isropa Reizen: "Voor zomer 2004 hebben we een aantal nieuwe accommodaties op Cyprus. En nog steeds als enige Nederlandse touroperator biedt Isropa Reizen 25% korting op het eten en drinken in vele accommodaties". Het uitgebreide aanbod van Isropa Reizen omvat ook wandel-, fiets- en duikvakanties voor beginners en gevorderden.

Zomerbrochure 2004 'Israël' (inclusief Rode Zee) Isropa Reizen biedt voor zomer 2004 weer reizen aan naar Israël, Jordanië en Taba (in Egypte). Ook combinaties van reizen zijn mogelijk. Directeur Loek Houtenbos van Isropa Reizen: "Wij bieden de meest uitgebreide keuze in Eilat. En ons aanbod voor Jordanië wordt ook via Eilat aangevlogen. Ook staat het aantrekkelijke Taba - net over de Egyptische grens bij Eilat - in onze 'Israël'- brochure". Isropa Reizen biedt voor komende zomer opnieuw een rondreis aan door Israël, met bezoek aan o.a. Tel Aviv, Jaffa-Haifa, Caesarea, Nazareth, Massada en Jeruzalem.

Zomerbrochure 2004 'Egypte' Het aanbod aan zomervakanties naar Egypte prolongeert Isropa Reizen voor 2004 volledig. Directeur Loek Houtenbos: "Egypte blijft een aantrekkelijke vakantiebestemming, waarop Isropa Reizen veel vakanties boekt. Ook voor komende zomer zal Egypte een belangrijke bestemming zijn voor met name 'all inclusive' vakanties. Zeker in een economisch instabiele markt blijft een verblijf met 'alles erin' een overzichtelijke manier van vakantie vieren. En de prijzen zijn gemiddeld met maar liefst 6 procent gedaald!".

Zomerbrochure 2004 'Emiraten, Oman en Jordanië' Ook het aanbod aan zomervakanties van Isropa Reizen naar de Emiraten, Oman en Jordanië wordt volledig voortgezet.

Download hier het persbericht >> Download hier beeldmateriaal geschikt voor publicatie >>