Ingezonden persbericht


Seminar 17 december:

'Kennis en content: uw kapitaal!'

Wat betekenen kennis en content voor uw organisatie? En hoever bent u in de ontwikkeling van kennis- en contentmanagement?

Veel organisaties zien dat kennis- en contentmanagement hun kapitaal is, maar weten nog niet precies hoe zij hiermee bijdragen aan organisatiedoelstellingen, prestatieverbetering en financieel resultaat.

Het seminar 'Kennis en content: uw kapitaal!' op 17 december, biedt een onafhankelijk plenair programma met praktische oplossingen voor actuele vraagstukken.

Wat kunt u op dit seminar verwachten?

* Prestatie-indicatoren en andere meetinstrumenten met het oog op uw ROI.
* De juiste argumenten en stappen voor het verkrijgen van draagvlak binnen uw organisatie om kennis- en contentmanagement te professionaliseren.
* Een gericht plan van aanpak om kennis en content te organiseren en verankeren.
* Mogelijkheden om eigen kennis en content samen te voegen met externe informatie, om dienstverlening aan medewerkers en klanten te optimaliseren. Inhoud programma:

* Inhoudelijke bijdragen van onder meer TNO, CIBIT, Siemens, Shell, ANP en de Europese Commissie onder dagvoorzitterschap van kennismanagement-expert Prof. Dr. Paul Iske.
* Succesvolle praktijkcases over de toepassingsmogelijkheden van kennis- en contentmanagement-tools.
* Aandacht voor begrippen als taxonomie, contentmanagement systemen, search-engines, e-learning, corporate publishing en enterprise portals.
* Volop gelegenheid om vragen te stellen aan specialisten en contacten te leggen met deelgenoten in de kennis- en contentbranche. Surf voor meer informatie naar: http://www.mediaplaza.nl/seminar/kennisencontent.


* Gratis 'Gids Content Management Systemen 2003' t.w.v. Euro 85,- Het beoordelen van het grote aanbod aan content management systemen is tijdrovend en complex. Iedere deelnemer aan dit seminar ontvangt daarom gratis de 'Gids Content Management Systemen 2003' t.w.v. Euro 85,-. Surf voor meer informatie naar: http://www.entopic.com/gids/

Graag tot ziens op woensdag 17 december!

Met vriendelijke groet,

Ir. Wim E.J.M. Bens
Directeur Media Plaza

Wanneer:
woensdag 17 dec
Tijd:

9.30 uur - 17.00 uur
Klik hier voor: