NATIONALE GROTE CLUBACTIE

Voetbalclinic 17 december

FC Twente organiseert Grote Clubactie Voetbalclinic

landelijke voetbalclinics voor beste lotenverkopers

In de huid van een profvoetballer Op woensdag 17 december aanstaande vindt er bij FC Twente een voetbalclinic plaats voor de beste lotenverkopers van voetbalverenigingen in de omgeving van Enschede. Het ziet er bij FC Twente naar uit dat het een spectaculair voetbalfestijn gaat worden. De jeugdige voetballertjes kruipen in de huid van de profvoetballer en ervaren hoe dat voelt! De training wordt verzorgd door enkele spelers van het tweede elftal van FC Twente. Zij zullen de lotenverkopers de fijne kneepjes van het vak leren.

Dankzij de inzet van lotenverkopers Met het organiseren van een loterij zet de Grote Clubactie zich al meer dan 30 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven. Clubs verkopen loten voor 2,50 euro waarvan 2,- euro per lot ten goede komt aan de vereniging, 80% gaat dus direct naar de clubkas. Gemiddeld betekent dit een opbrengst per vereniging van bijna 1000 euro. Een welkome aanvulling in een tijd waarin de overheid steeds meer subsidiekranen sluit.

Dat mag beloond worden Meer dan ooit tevoren is de Grote Clubactie dit jaar alert op de bijzondere inspanning van de lotenverkopers. Z¡j doen uiteindelijk al het werk. Er zijn dit jaar al zo'n 15.000 jonge vrijwilligers beloond met een kaartje voor Circus Herman Renz. Nu worden ook nog eens de allerbeste lotenverkopers van de regionale voetbalverenigingen beloond met een voetbalclinic. De eerste clinics hebben al plaatsgevonden bij Sc Heerenveen en RKC Waalwijk, de kinderen hebben hier een geweldige middag beleefd. Verwacht wordt dat de voetbalclinic bij FC Twente net zo succesvol zal zijn. De komende weken worden er ook bij een aantal andere Eredivisieclubs in Nederland voetbalclinics georganiseerd. Verder heeft de Grote Clubactie nog vele andere aantrekkelijke 'give-away's' voor de beste lotenverkopers.

Waar en wanneer Het voetbalfestijn vindt plaats op woensdag 17 december op het Essent Trainingscentrum aan de Kuipersdijk 46 te Hengelo. Het programma start om 14.00 uur.

Informatie Voor meer informatie kunt u terecht bij de Nationale Grote Clubactie, postbus 440, 5000 AK Tilburg. Bellen en e-mailen kan ook: telefoonnummer 013 4552825, e-mail: grote@clubactie.nl

12 dec 03 12:54