Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN

19 december 2003

Klarenbeek - auto total loss
Een 21 jarige automobilist is donderdagavond rond 23.10 uur op de Elsbosweg door onbekende oorzaak in de berm terecht gekomen. Vervolgens botste hij tegen de omheining van een perceel aan de Elsbosweg en kwam de auto tot stilstand tegen een muurtje behorende bij hetzelfde perceel. De omheining en het muurtje zijn hierdoor beschadigd. De auto raakte total loss, maar de bestuurder bleef ongedeerd.

Apeldoorn - diefstal uit woning

In een woning aan de Veenhuizerweg is donderdag ingebroken. Er werd een raam geforceerd om in de woning te komen. Weggenomen is een hoeveelheid kleding waaronder jassen en t-shirts en sieraden.

Apeldoorn - afval in brand

Vannacht rond 04.45 uur werd door agenten een brandende afvalberg naar de ingang van een flat aan de Aristotelesstraat aangetroffen. Hierbij liep een naast de brandhaard staande personenauto schade op. De brand dreigde over te slaan naar woningen op de 1e etage, maar de agenten wisten de brand uit te krijgen. De brand is mogelijk aangestoken.

Apeldoorn - snelheidscontroles

Donderdagmorgen is gecontroleerd op de Deventerstraat. Van de 2537 gecontroleerde voertuigen reden 96 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/u. Bij controle donderdagmiddag op de Prins Willem Alexanderlaan werden 786 voertuigen gecontroleerd. 32 reden harder dan de toegestane 50 km/u. Hoogst gemeten was 70 km/u.
Einde berichten

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
055 - 548 60 58


---- --